Körmend környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Vas megye » Körmend  

Gőzmalom Ristorante Hotel & Pizzeria

útitervbe

Körmend, Rákóczi u. 53. - Térkép

  • Gőzmalom Ristorante Hotel & Pizzeria, Körmend

  • Gőzmalom Ristorante Hotel & Pizzeria, Körmend (2.kép)

A hotel Körmenden a nyugati határszéltől 25 km-re , frekventált helyen, termálfürdő közelében a 8-as sz. főút mellett található saját, őrzött parkolóval. Az épület régebben gőzmalomként müködött, ami 2009-ben felújításra, átalakításra került. Régi funkcióját mai napig neve őrzi. A hotel 8 újonnan berendezett szobájában összesen 20 főt tudunk kényelmesen elszállásolni. A hotel mellett 70 főt befogadó étterem is a vendégek rendelkezésére áll. Az alsó, illetve felső teraszon további 60 főt tudunk kiszolgálni. Étlapunkon mediterrán ételek mellett a hazai ízek is fellelhetők. Helyben, fatüzeléses kemencében sütött pizzáink eredeti olasz alapanyagokból készülnek. Kisgyermekek részére játszósarkot alakítottunk ki az étteremben. Gyermekek számára kedvezményes szobaárakat biztosítunk. További szolgáltatásaink: korlátlan internet hozzáférés, non-stop portaszolgálat. Üdülési csekk elfogadóhely vagyunk.

A hotel Körmenden a nyugati határszéltől 25 km-re , frekventált helyen, termálfürdő közelében a 8-as sz. főút mellett található saját, őrzött parkolóval. A hotel 8 újonnan berendezett szobájában összesen 20 főt tudunk kényelmesen elszállásolni. A 70 főt befogadó étterem mellett az alsó, illetve felső teraszon további 60 főt tudunk kiszolgálni. Étlapunkon mediterrán ételek mellett a hazai ízek is fellelhetők. Helyben, fatüzeléses kemencében sütött pizzáink eredeti olasz alapanyagokból készülnek.


Gőzmalom Ristorante Hotel & Pizzeria, Körmend foglalás szobák, árak

1 fő részére (Ft/szoba/fő/éj)

nem szükséges regisztráció

10 500 Ft

/1fő/1éj-től Lefoglalom

2 fő részére (Ft/szoba/fő/éj)

nem szükséges regisztráció

12 500 Ft

/2fő/1éj-től Lefoglalom

3 fő részére (Ft/szoba/fő/éj)

nem szükséges regisztráció

15 500 Ft

/3fő/1éj-től Lefoglalom

4 fő részére (Ft/szoba/fő/éj)

nem szükséges regisztráció

16 500 Ft

/4fő/1éj-től Lefoglalom

Házirend

Elfogadott fizetési eszközök OTP Széchenyi pihenőkártya, MKB Széchenyi pihenőkártya, K&H Széchenyi pihenőkártya,
Lemondás
Amennyiben a lemondás vagy módosítás legkésőbb az érkezés napja előtt 30 nappal megtörténik, foglalási díj nem kerül felszámításra. Amennyiben a lemondás vagy módosítás határidőn túl történik, illetve meg nem jelenés esetén a foglalási díj teljes összegének 50 százaléka kerül felszámításra.
 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben